Tesztek, laborvizsgálatok

Cím: Tata, Komáromi u. 7.

Vérvétel: hétfőtől péntekig: 6:45-7:30

Bejelentkezés telefonon: +36 20 851 4100

Email: info@klinikus.hu

A vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges.

  • Általános labor, szerológiák, autoummun panelek, allergiapanelek, hormonszintek, tumormarkerek
  • Hidrogén kilégzéses laktóz-intolerancia teszt
  • EKG

Az eredmények átlagos visszaérkezési ideje megtekinthető az „Elkészülési idők” gombra kattintva. Többfajta vizsgálat esetén több részletben kapjuk és továbbítjuk az eredményeket e-mailben, átvehetők személyesen, ill. telefonon is lekérdezhetők az eredmények keddtől péntekig reggel 8 órától a 20/851 4100 számon.

Az eredmények elkészülési idejéről ITT.

Laktóz-intolerancia vizsgálat

Cím: Tata, Komáromi u. 7.

Vizsgálatok ideje: csütörtökönként: 6:40-10:00

Bejelentkezés telefonon: +36 20 851 4100

Email: gasztroenterologia@klinikus.hu

A tesztet a LactoFan2 készülékkel végezzük, melyről bővebben ITT tájékozódhatnak. A kilégzéses vizsgálat 180 percet vesz igénybe, melynek nagy része az egyes fújások közötti várakozással telik, ezért célszerű olvasnivalóval, egyéb elfoglaltsággal készülni.

Kérjük, olvassák el figyelmesen a hidrogén kilégzéses tesztről szóló TÁJÉKOZTATÓT, a vizsgálatra érkezőket kiemelten kérjük az abban foglaltak pontos betartására, ami elengedhetetlenül szükséges a teszt sikeres elvégzéséhez.

Az időpont-egyeztetés első lépéseként – akár telefonon, akár emailben keresnek fel bennünket – egy rövid adat- és előzményfelvevő kérdőívet küldünk emailben, melynek kitöltése és részünkre történő visszaküldése után tudunk időpontot adni a vizsgálatra. Az email részletes információkat és útmutatást tartalmaz minden teendővel kapcsolatban.

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!

Tisztelt Pácienseink!

A Klinikus Emlőcentrum őszinte sajnálattal tájékoztatja Önöket, hogy 2024. január 1-től az Emlőcentrumban megszűnik a köz-finanszírozott, térítésmentes betegellátás.

A köz-finanszírozott ellátást az elmúlt években pácienseink érdekeit szem előtt tartva, egyúttal intézményünk kárára igyekeztünk biztosítani az érintettek számára.

Ezt a jövőben nem tudjuk vállalni. Ezért 2024. január 1-től az intézmény csak magánrendelés keretében fogad betegeket.

Az Emlőcentrum dolgozói nevében is kérem szíves megértésüket.

dr. Szerémy Zsolt
főorvos, alapító ügyvezető igazgató