Megnövekedett előjegyzés az Emlőcentrumban

Kedves Páciensek,

A koronavírus-járvány kapcsán bevezetett veszélyhelyzet alatt alkalmazott átlagfinanszírozás még jelenleg is érvényben van. Ez azt jelenti, hogy havonta csak egy állandó, meghatározott számú TB-s vizsgálatot finanszíroz az ellátó intézmények számára az egészségügyi alapkezelő. Az Emlőcentrum annyi TB-s vizsgálatra tud időpontot adni, amennyivel a saját kvótáját nem lépi túl. Ez jelentősen elnyújtja időben az előjegyzést.

A szakorvosi rendelések többségét ugyanakkor 3 hónapon belülre egyeztetjük, ezért 3 hónapon túli időpontot nem tudunk adni.

Reménykedünk, hogy a TB-s rendelések finanszírozása vonatkozásában a helyzet hamarosan pozitív irányban változik, addig a türelmüket kérjük. Egy hajóban evezünk.

Tisztelettel,
Szerémy Piroska

2022. december 7.

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!

Tisztelt Pácienseink!

A Klinikus Emlőcentrum őszinte sajnálattal tájékoztatja Önöket, hogy 2024. január 1-től az Emlőcentrumban megszűnik a köz-finanszírozott, térítésmentes betegellátás.

A köz-finanszírozott ellátást az elmúlt években pácienseink érdekeit szem előtt tartva, egyúttal intézményünk kárára igyekeztünk biztosítani az érintettek számára.

Ezt a jövőben nem tudjuk vállalni. Ezért 2024. január 1-től az intézmény csak magánrendelés keretében fogad betegeket.

Az Emlőcentrum dolgozói nevében is kérem szíves megértésüket.

dr. Szerémy Zsolt
főorvos, alapító ügyvezető igazgató