Labor- és egyéb vizsgálatok gyorsan és egyszerűen

A különböző vérvizsgálatok a megbízható és alapos diagnosztika első lépései, melyekre napjainkban egyre növekvő igény mutatkozik. A Klinikusban a hosszú sorbanállást elkerülve biztosítunk erre lehetőséget, pácienseink az eredményeket akár már másnap megkapják e-mailben.

Tata, Komáromi u. 7.

Vérvételi időpontok

Hétfőtől péntekig: 6:45-7:30

Információ telefonon +36 30 946 6908
+36 34 380 173
Email: gasztroenterologia@klinikus.hu
  • Általános labor
  • Szerológiák
  • Auto-immun panelek
  • Allergiapanelek
  • Hormonszintek
  • Tumormarkerek
  • Hidrogén kilégzéses laktóz-intolerancia teszt
  • EKG

Laborvizsgálatok menete

A laborvizsgálatokhoz szükséges vérminta levételére a Komáromi út 7. szám alatti rendelőnkben van lehetőség kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel 7 és 8 óra között. 5-10 perc várakozás lehetséges, a vérvételek számának függvényében az aktuális napon.

Az eredmények átlagos visszaérkezési ideje megtekinthető az "Elkészülési idők" gombra kattintva. Többfajta vizsgálat esetén több részletben kapjuk és továbbítjuk az eredményeket e-mailben, átvehetők személyesen, ill. telefonon is lekérdezhetők az eredmények keddtől péntekig reggel 7 és 8 óra között a 34/380-173, illetve 30/946-6908 számokon.

Az eredmények elkészülési idejéről ITT.

Laktóz-intolerancia vizsgálat

Bejelentkezés:
emailben: gasztroenterologia@klinikus.hu
telefonon: 30/946-6908 ill. 34/380-173

Örömmel tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy 2017 decemberétől a Klinikus Bt. emésztőszervi magánrendelésén lehetőség nyílt H2 kilégzési - ismertebb nevén laktóz-intolerancia - teszt elvégézésére. A kilégzéses vizsgálat 180 percet vesz igénybe, melynek nagy része az egyes fújások közötti várakozással telik, ezért célszerű olvasnivalóval, egyéb elfoglaltsággal készülni.

A tesztet a LactoFan2 készülékkel végezzük, melyről bővebben ITT tájékozódhatnak.

Kérjük, olvassák el figyelmesen a hidrogén kilégzéses tesztről szóló TÁJÉKOZTATÓT, a vizsgálatra érkezőket kiemelten kérjük az abban foglaltak pontos betartására, ami elengedhetetlenül szükséges a teszt sikeres elvégzéséhez.

Az időpont-egyeztetés első lépéseként - akár telefonon, akár emailben keresnek fel bennünket - egy rövid adat- és előzményfelvevő kérdőívet küldünk emailben, melynek kitöltése és részünkre történő visszaküldése után tudunk időpontot adni a vizsgálatra. Az email részletes információkat és útmutatást tartalmaz minden teendővel kapcsolatban.