Aktuális hírek

Dr. Szerémy Zsolt 2018. év végével nyugdíjba vonul

"Kedves Pácienseim,

Tájékoztatom Önöket, hogy január 1-től nyugdíjba vonulok, többéves szoros szakmai együttműködést követően átadva gasztroenterológiai praxisomat dr. Sánta Tamás főorvosnak. A Klinikus Bt. emésztőszervi magánrendeléseinek ideje ezzel párhuzamosan 2019. januárjától a következőképpen alakul:

kedd, szerda, csütörtök: 7-14 óra.

Kissebészeti-proktológiai (végbélnyílás környéki betegségekkel foglalkozó) magánrendelésemet megtartom, és ultrahang vizsgálatokat ezután is fogok végezni. Rendelésemet 2019. januárjától hétfői napokon 7-12 óra között folytatom majd. Bejelentkezni ezekre a rendelésekre továbbra is a megszokott módon – 34/380-173, illetve 30/946-6908 telefonszámokon – lehetséges.

Bizonyos vagyok benne, hogy Sánta főorvos úr még nálam is nagyobb lelkiismeretességgel, alapossággal és hozzáértéssel fogja ellátni Önöket. Remélem, hogy a jövőben is bizalommal fognak hozzánk fordulni, és elégedettek lesznek a munkánkkal.

dr. Szerémy Zsolt"

Radiológus kerestetik

A Klinikus Emlőcentrum radiológus szakorvost keres megbízási szerződéssel, rugalmas részmunkaidőben, klinikai emlődiagnosztikai szakfeladatra.

A munkavégzés helye: Tata, Komárom-Esztergom megye

Amit keresünk:

A munkakör betöltéséhez radiológiai szakvizsga szükséges, előnyt jelent a jártasság UH vezérelt emlő aspirációban.

Amit kínálunk:

Elhivatott, profi, rugalmas csapat; felújított, szép munkakörnyezet; gyors, egyszerű és zökkenőmentes munkavégzés új, digitális készülékeken; mintavételezés (aspirációs citológia, core-biopszia) nagy esetszámban; az egészségügyi magánszféra gyakorlatát meghaladó kiemelt bérezés megegyezés szerint, útiköltség-térítéssel.

További információk Szerémy Piroska ügyvezetőnél a +36 30 463 0107-es telefonszámon, vagy e-mailben a klinikusbt@gmail.com címen.

karikatúra